Αποτελέσματα αναζήτησης

Ανάθεση ακινήτου

*Εγγυόμαστε την γρήγορη πώληση του ακινήτου σου

 • Αν θέλεις να πουληθεί άμεσα το ακίνητό σου βρίσκεσαι στο σωστό μέρος

 • Προωθούμε το ακίνητό σου σε υποψήφιους αγοραστές από όλο τον κόσμο

 • Βλέπεις απευθείας τις προσφορές σου και διαπραγματεύεσαι την καλύτερη τιμή

 • Πλήρης στήριξη από αποκλειστικό για εσάς εκπρόσωπο

Όνομα(Απαιτείται)
Διάθεση για:
Διεύθυνση
Drop files here or
Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 2 MB, Έως 5 αρχεία:.
  (* Μπορείτε έως 5 φωτογραφίες μέχρι 2 mb η καθεμία σε μορφή jpg)
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Γιατί να επιλέξω την REMAX ΚΑΝΑΒΟΣ

  • Συγκεντρώνουμε για σένα όλα τα έγγραφα

   Με την Remax Κάναβος δεν χρειάζεται να θυμάσαι που έχεις φυλάξει τα έγγραφα σου. Εμείς σε βοηθάμε και διατηρούμε ασφαλή όλα τα απαραίτητα έγγραφα, στον δικό σου προσωπικό online χώρο αποθήκευσης. Οι νομικοί μας συνεργάτες είναι δίπλα σου και σου παρέχουν όλο τον αρχικό έλεγχο νομιμότητας ακινήτου, καθώς και την τεχνική υποστήριξη για την έκδοση και επαλήθευση των εγγράφων.

  • Προώθηση με επαγγελματικό τρόπο

   Με επαγγελματικές φωτογραφίες, εντυπωσιακές 360° εικονικές περιηγήσεις, βίντεο drone για καλύτερη κατανόηση του περιβάλλοντος χώρου, βελτιωμένες κατόψεις, απεικονίσεις, πρωτότυπα αρχιτεκτονικά σχέδια και αναλυτικές περιγραφές.

  • Ένας άνθρωπος μας είναι πάντα δίπλα σου

   Ένας εκπρόσωπος της Remax Κάναβος παρακολουθεί σε μόνιμη βάση τα analytics του ακινήτου σου για να έχεις εικόνα ανά πάσα στιγμή πόσοι έκαναν κλικ, από που προέρχονται, ακόμη και την ώρα που το είδαν και σε ενημερώνει απευθείας.

  • Οι προσφορές απευθείας στο κινητό σου

   Εσύ διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο. Όπου κι αν βρίσκεσαι έχεις πρόσβαση στις προσφορές του ακινήτου σου.

  • Προβολή σε ελληνικά και ξένα sites

   Το ακίνητο σου δεν παραμένει… ξεχασμένο σε ένα ακόμη site ακινήτων. Το αναρτούμε σε 120 international portals στοχεύοντας σε ξένους αγοραστές, καθώς και στα πιο δημοφιλή sites στην Ελλάδα. Επιπλέον, δημιουργούμε marketing καμπάνιες αποκλειστικά για το δικό σου ακίνητο.

  • Σου παρέχουμε Marketability αναφορά

   Με την Remax Κάναβος έχεις πλήρη ενημέρωση για το που κυμαίνονται οι τιμές στη γειτονιά του ακινήτου, ενώ παράλληλα σε συμβουλεύει αξιολογώντας την εμπορικότητα της περιοχής. Επιπλέον, μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές του ανταγωνισμού στην περιοχή σου, με βάση τα χαρακτηριστικά του ακινήτου σου.

  Με την αποκλειστική ανάθεση υπάρχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Αναλυτική έκθεση αυτοψίας

  • Πρόσβαση σε δεδομένα επί των ζητήσεων

  • Ψηφιοποίηση εγγράφων

  • Εύκολη διαχείριση ραντεβού και προσφορών

  • Διαχειριστείτε τις προσφορές σας μέσω διαδικτύου

  Συχνές ερωτήσεις

  Πώς λειτουργεί η Remax Κάναβος;

  Η διαδικασία με τα στάδια Πριν και Κατά την πώληση περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

  Πριν την Πώληση

  1. Στοιχεία ακινήτου
  Χρειαζόμαστε από εσάς μόνο να υποβάλετε τις βασικές πληροφορίες του ακινήτου σας και ο προσωπικός σας σύμβουλος ακινήτων της Remax Κάναβος θα αναλάβει όλη τη διαδικασία.

  2. Κλείνετε ραντεβού για εκτίμηση του ακινήτου
  Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για την επίσκεψη του συμβούλου ακινήτων σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά σας. Μπείτε στο ηλεκτρονικό μας ημερολόγιο και επιλέξτε ημερομηνία και ώρα. Προωθήστε μας τα έγγραφα του ακινήτου και εμείς θα τα ψηφιοποιήσουμε. Αν λείπει κάτι, μπορούμε να το εκδώσουμε. Θα λάβετε μια αναλυτική αναφορά και θα έχετε πρόσβαση στα έγγραφά σας ηλεκτρονικά.

  3. Εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου
  Συλλέγουμε πληροφορίες από την αγορά για να προσδιορίσουμε μια ρεαλιστική τιμή πώλησης του ακινήτου σας.

  4. Έλεγχος Νομιμότητας
  Συνεχίζουμε με τον αρχικό Έλεγχο Νομιμότητας(Αναζήτηση Τίτλων Ιδιοκτησίας Ακινήτου, κτλ) και εφόσον όλα είναι άρτια και το ακίνητο μπορεί να πωληθεί, προχωράμε στο επόμενο βήμα.

  5. Επαγγελματική Παρουσίαση
  Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση, δημιουργούμε περιηγήσεις και βελτιωμένες κατόψεις. Αν το ακίνητό σας δεν είναι σε καλή κατάσταση, μην ανησυχείτε, γιατί μπορούμε να ετοιμάσουμε μοντέλα τρισδιάστατης αποτύπωσης και απεικόνισης. Χρησιμοποιούμε εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας με σκοπό να κάνουμε το ακίνητό σας να ξεχωρίζει.

  6. Μετά τον τελικό επανέλεγχο δημοσιεύουμε την αγγελία πώλησης του ακινήτου σας στις μεγαλύτερες πλατφόρμες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  Ο προσωπικός σύμβουλος ακινήτων της Remax Κάναβος επανελέγχει τα δεδομένα και σας προωθεί τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο για το ακίνητό σας.

  Πώληση

  7. Τεχνική Υποστήριξη
  Η Remax Κάναβος προσφέρει συνεχή τεχνική υποστήριξη για κάθε υπηρεσία έτσι ώστε η ιδιοκτησία σας να είναι έτοιμη για πώληση. Θα σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε απαιτείται για την τεχνική προετοιμασία πώλησης του ακινήτου σας.

  8. Προβολές και Δεδομένα
  Οι επισκέψεις των πιθανών αγοραστών προγραμματίζονται και εσείς θα ειδοποιήστε για κάθε επίσκεψη.

  9. Διαχείριση Προσφορών
  Λαμβάνετε online προσφορές από εγχώριους και διεθνείς αγοραστές, διαπραγματεύεστε την τιμή και δέχεστε την καλύτερη προσφορά.

  10.Ψηφιακή Υπογραφή του προσυμφώνου

  Το προσύμφωνο συντάσσεται από έναν από τους νομικούς συνεργάτες της RE/MAX Canavos. Η συμφωνία είναι μεταξύ εσάς, της RE/MAX Canavos και του μελλοντικού αγοραστή και περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης. Η διαδικασία του προσυμφώνου ολοκληρώνεται με την κατάθεση προκαταβολής για την αγορά του ακινήτου από τον αγοραστή.

  11. Προετοιμασία Συμβολαίου Πώλησης

  Οι δικηγόροι και συμβολαιογράφοι, συνεργάτες της RE/MAX Canavos, προετοιμάζουν την τελική  σύμβαση αγοραπωλησίας του ακινήτου και εγγυώνται την οριστικοποίησή της. Σε κάθε περίπτωση, ο προσωπικός σας σύμβουλος της RE/MAX Canavos θα είναι δίπλα σας καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

  12. Υπογραφή Συμβολαίου και Πληρωμή
  Ορίστε μια συνάντηση και υπογράψτε το τελικό συμβόλαιο ενώπιον του συμβολαιογράφου. Ολοκληρώνεται η επιτυχής πώληση και πλέον μπορείτε να λάβετε το υπόλοιπο ποσό.

  Γιατί να επιλέξω την Remax Κάναβος;

  Η Remax Κάναβος μετατρέπει την αγορά και την πώληση του ακινήτου σας σε μια ευχάριστη εμπειρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, με διαφάνεια και αξιοπιστία, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο real estate και πολλαπλασιάζουμε τις δυνατότητες του ακινήτου σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.
  Με τη βοήθεια της Remax Κάναβος θα πουλήσετε πιο γρήγορα, αξιόπιστα και στην καλύτερη τιμή.

  Τι περιλαμβάνει η μεσιτική αμοιβή;

  Η Remax Κάναβος αναλαμβάνει να ετοιμάσει κατάλληλα το ακίνητο σας για την γρήγορη πώληση του έχοντας πρόσβαση σε εγχώριους αλλά και ξένους αγοραστές. Επενδύουμε στην προετοιμασία του ακινήτου σας από νομική και τεχνική άποψη, στην επαγγελματική του παρουσίαση αλλά και στην προώθηση του στα κατάλληλα κανάλια μάρκετινγκ και επικοινωνίας στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Τέλος, έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των στατιστικών που αφορούν το ακίνητο σας, των επισκέψεων αλλά και των προσφορών μέχρι και την οριστικοποίηση της διαδικασίας πώλησης.

  Σύγκριση