Αποτελέσματα αναζήτησης

Γίνε σύμβουλος ακινήτων

RE/MAX είναι το ακρωνύμιο του “Real Estate Maximum” ή «το μέγιστο στη μεσιτεία ακινήτων». Και πράγματι, η επιλογή αυτή του ονόματος για το νούμερο 1 στον κόσμο real estate brand που ιδρύθηκε το 1973 στις ΗΠΑ ήταν απόλυτα σωστή: Η RE/MAX υπήρξε ο πρώτος κτηματομεσιτικός οργανισμός που εισήγαγε και ανέπτυξε με επιτυχία τη φόρμουλα που συνδυάζει έρευνα και συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών του Real Estate. Μια ιδέα που έφερε επανάσταση σε ολόκληρο τον κλάδο.

Μέχρι σήμερα, στον κόσμο, η RE/MAX έχει περισσότερους από 126.000 κτηματομεσίτες και 7.500 γραφεία σε πάνω από  100 χώρες. Στην Ελλάδα, η RE/MΑΧ ήρθε το 2002 και έκτοτε αποτελεί το κυρίαρχο δίκτυο κτηματομεσιτικών γραφείων  με περισσότερα από 78 γραφεία και πάνω από 950 συμβούλους σε όλη τη χώρα.

Γίνετε μεσίτης ακινήτων στη RE/MAX Canavos

H RE/MAX Canavos, το μεσιτικό γραφείο της RE/MAX στο νομό Ξάνθης προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για να απογειώσει κανείς την καριέρα του. Είτε είναι κάποιος ήδη μεσίτης είτε επιθυμεί να εισέλθει τώρα στον συναρπαστικό κόσμο του Real Estate το κορυφαίο μεσιτικό γραφείο της Ξάνθης έχει τις θύρες του ανοιχτές για συνεργάτες που ονειρεύονται επαγγελματική επιτυχία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Με βάση άλλωστε τη διεθνή φιλοσοφία της μητρικής εταιρείας, η RE/MAX Canavos φροντίζει για την καλύτερη εκπαίδευση, διοικητική υποστήριξη και στρατηγική μάρκετινγκ ώστε να μπορούν οι συνεργάτες του να επικεντρωθούν σε αυτό που θέλουν να αφιερωθούν: τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Επιπλέον, οι σύμβουλοι ακινήτων της RE/MAX Canavos απολαμβάνουν προνόμια που δύσκολα βρίσκει κανείς σε άλλα μεσιτικά. Προνόμια, που περιλαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση, κατάλληλα εργαλεία, υλικοτεχνική αλλά και ηθική υποστήριξη. Και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν σιγουριά για το μέλλον και την ανοδική επαγγελματική πορεία.

Αν επομένως αναζητάτε προσωπική πρόοδο και επαγγελματική ανέλιξη μη διστάζετε να επικοινωνήσετε άμεσα με τη RE/MAX Canavos στην Ξάνθη. Για να ενημερωθείτε και να αδράξετε την ευκαιρία να γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας της RE/MAX που εδώ και 50 χρόνια διεκδικεί -και πάντα πετυχαίνει- τα μέγιστα σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία.

"*" indicates required fields

Προσωπικά στοιχεία*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Advanced Search

    € 50 εώς € 5.000.000

Σύγκριση