Αποτελέσματα αναζήτησης

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η RE/MAX Κάναβος – Το Κορυφαίο Μεσιτικό Γραφείο στη Ξάνθη

Στην κορυφή του κλάδου του ακινήτου στη Ξάνθη βρίσκεται η RE/MAX Κάναβος, ένα γραφείο που διακρίνεται για την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πελατών και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Στον τομέα της αγοράς , της πώλησης αλλά και της ενοικίασης ακινήτων, η RE/MAX Κάναβος έχει καθιερωθεί ως η ηγετική δύναμη της τοπικής αγοράς.

Αλλά πέρα από την επιτυχία στη μεσιτική δραστηριότητα, η RE/MAX Κάναβος δίνει έμφαση στην ανάπτυξη ανθρώπων που επιθυμούν να χτίσουν μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του ακινήτου. Στην ομάδα μας, θα βρείτε το ιδανικό περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε. Παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης, παροχής κινήτρων και καθοδήγησης, διδάσκοντας τεχνικές δημιουργίας δυνητικών πελατών και μετατροπής τους σε πελάτες. Επιπλέον, προσφέρουμε καθοδήγηση, βιωματικές εκδηλώσεις εκπαίδευσης και κορυφαίο coaching.

Η αποστολή μας είναι απλή: “Να βοηθήσουμε ανθρώπους με θέληση να χτίσουν την καριέρα που ονειρεύονται.”
Κατανοούμε ότι το χώρος του ακινήτου μπορεί να προσφέρει αυτονομία και ελευθερία στην επαγγελματική σας πορεία. Στην RE/MAX Κάναβος, πιστεύουμε ότι για να ξεχωρίσετε στον ανταγωνισμό, απαιτείται περισσότερο από φιλοδοξία. Απαιτείται δέσμευση, πειθαρχημένη δράση και αποφασιστικότητα για να ανέβετε όλα τα σκαλιά της επιτυχίας, μετατρέποντας τον εαυτό σας από καλό σύμβουλο ακινήτων σε σπουδαίο επαγγελματία.

Στα 10 χρόνια της ιστορίας μας ως το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στη Ξάνθη, έχουμε τελειοποιήσει τις δεξιότητες πωλήσεων, τα συστήματα μάρκετινγκ και τις επιχειρηματικές και ομαδικές τεχνικές που απαιτούνται για να βοηθήσουμε τα μέλη της ομάδας μας να κυριαρχήσουν στην τοπική αγορά. Αυτά τα συστήματα και στρατηγικές συμπληρώνονται από το κορυφαίο εκπαιδευτικό σύστημα της RE/MAX. Για εμάς, το coaching δεν είναι μόνο για το κέρδος, αλλά και για την ανάπτυξη της καλύτερης έκδοσης του εαυτού σας, ενώ επιτυγχάνετε τους στόχους σας πέρα από ό,τι ποτέ φανταζόσασταν.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας ή να αναζητήσετε το τέλειο ακίνητο στη Ξάνθη, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Στη RE/MAX Κάναβος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε ψηλά και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας στον χώρο του ακινήτου.

     

    • Advanced Search

      € 50 εώς € 5.000.000

    Σύγκριση