Αποτελέσματα αναζήτησης

Εργασία στην Ξάνθη: Άδραξε την Ευκαιρία για Καριέρα

αναρτήθηκε από marketing επί 16 Δεκεμβρίου 2022
0

Έχεις σπουδές, έχεις γνώσεις, έχεις όρεξη να δημιουργήσεις αλλά δεν θέλεις να φύγεις από τον τόπο που αγαπάς; Τώρα έχεις την ευκαιρία για εργασία στην Ξάνθη. Εργασία που μπορεί να απογειώσει τις ικανότητές σου και να σε κάνει κύριο και κυρία του εαυτού σου στοχεύοντας πάντα όλο και πιο ψηλά επαγγελματικά.

Πώς μπορούν όλα αυτά να συμβούν; Μα φυσικά αν αποφασίσεις να γίνεις μέλος της μεγάλης μεσιτικής οικογένειας της RE/MAX, της εταιρείας που έχει δώσει σε χιλιάδες γυναίκες και άνδρες στον κόσμο το πλαίσιο για να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά όνειρα και τις φιλοδοξίες που κάθε δημιουργικός άνθρωπος επιθυμεί. Δεν έχει σημασία τι ακριβώς έχεις σπουδάσει ούτε αν έχετε καταπιαστεί με κάποιο άλλο αντικείμενο στο παρελθόν. Ο κλάδος του Real Estate που απολαμβάνει όλο και περισσότερη αίγλη και εισχωρεί στην οικονομία όλο και πιο δυναμικά προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για καριέρα σε όλους όσοι επιθυμούν να δώσουν αξία στα προσόντα και τις ικανότητές τους.

 

Μπορείς λοιπόν να έχεις κι εσύ μια πραγματικά καλή εργασία στην Ξάνθη ως σύμβουλος ακινήτων της RE/MAX Canavos. Στο πλέον πετυχημένο μεσιτικό γραφείο της πόλης θα βρεις τη στήριξη για να δημιουργήσεις τη δική σου ουσιαστικά επιχείρηση, με τον δικό σου ρυθμό. Τέρμα τα συγκεκριμένα ωράρια και τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που ορίζουν άλλοι. Κανείς δεν θα σου επιβάλλει τον τρόπο που θα εργαστείς ή τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Η προώθηση των ιδιοκτησιών, η στρατηγική μάρκετινγκ που έχεις σκεφτεί, ο τρόπος προσέγγισης των πελατών ή η καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα που προτιμάς, όλα θα τα κάνεις όπως ακριβώς επιθυμείς. Μήπως χρειάζεσαι μια επιπλέον μέρα για να χαλαρώσεις και να αναρρώσεις; Και πάλι αυτό θα το ορίσεις εσύ. Η ρουτίνα δεν υπάρχει στη ζωή ενός μεσίτη, αντίθετα κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για κάτι εντελώς νέο για τη δική σας επιτυχία και ευτυχία.

RE/MAX, ο έμπιστος σύμβουλος που στηρίζει και υποστηρίζει

Εάν είσαι ήδη έμπειρος σύμβουλος ακινήτων ξέρεις πώς να ορίζεις τον τρόπο που θα ασκήσεις και την εργασία σου στην Ξάνθη. Αλλά στη RE/MAX Canavos, έχεις επιπλέον τη δύναμη ενός δικτύου δεκάδων επίσης συναδέλφων, επειδή η RE/MAX είναι το κομβικό σημείο όπου καταφεύγουν οι επαγγελματίες που επιθυμούν ελευθερία και αρκετή υποστήριξη για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες και τις ικανότητές τους. Είτε είσαι λοιπόν στην αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην καριέρα σου είτε θέλεις μια νέα αξιόλογη εργασία στην Ξάνθη, θα βρεις και εσύ μια θέση στη RE/MAX.

Επαγγελματική άνοδος με τη φήμη της RE/MAX

Η κλιμάκωση στα ύψη της επιχειρηματικότητας είναι ευκολότερη όταν έχει κανείς μια σταθερή βάση. Και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της RE/MAX: Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας στην οικοδόμηση μιας καθιερωμένης παγκόσμιας επωνυμίας. Πράγματι, χιλιάδες πελάτες ανά τον κόσμο εμπιστεύονται το μπλε-άσπρο-κόκκινο αερόστατο της RE/MAX. Το ίδιο τρίχρωμο μπαλόνι σκεπάζει και την ξανθιώτικη RE/MAX Canavos. Επομένως, μια συνεργασία για εργασία στην Ξάνθη με το πιο έμπιστο μεσιτικό γραφείο της περιοχής σημαίνει αυτόματα ότι ήδη οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς επαγγελματικά μπορούν να σε εμπιστευτούν.

Η υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις

Ως σύμβουλος ακινήτων της RE/MAX είσαι το αφεντικό του εαυτού σου. Ναι, αλλά ένα αφεντικό που ποτέ δεν είναι μόνο. Όποτε το χρειάζεσαι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία δεκαετιών, τα καινοτόμα εργαλεία και τις τεχνολογικές δυνατότητες αλλά και να επωφεληθείς από τη συνεχή εκπαίδευση που παρέχει η RE/MAX η οποία είναι πάντα πρόθυμη να σου παρέχει κάθε είδους υποστήριξη – διευκολύνοντάς την προσπάθειά σου να χτίσεις τη δική σου επιχείρηση ακόμη και αν ξεκινάς από το μηδέν. Στη RE/MAX απολαμβάνεις όλα τα οφέλη μιας ευυπόληπτης επιχείρησης χωρίς τίποτα να σε δεσμεύει.

Είσαι έτοιμη/έτοιμος να δεις πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις; Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με τη RE/MAX Canavos στο 25410 83152

  • Advanced Search

    € 50 εώς € 5.000.000

elΕλληνικά

Σύγκριση