Αποτελέσματα αναζήτησης

Ζήτηση ακινήτου

*Εγγυόμαστε την γρήγορη εύρεση ακινήτου του επιθυμείς

 • Ένας άνθρωπος μας είναι πάντα δίπλα σου

  Αν θέλεις να πουληθεί άμεσα το ακίνητό σου βρίσκεσαι στο σωστό μέρος

 • Βλέπεις απευθείας τις προσφορές σου και διαπραγματεύεσαι την καλύτερη τιμή

 • Προωθούμε το ακίνητό σου σε υποψήφιους αγοραστές από όλο τον κόσμο

 • Πλήρης στήριξη από αποκλειστικό για εσάς εκπρόσωπο

Δεν βρίσκετε το ακίνητο που σας ταιριάζει; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης της Remax θα επικοινωνήσει μαζί σας.

"*" indicates required fields

Τύπος Συναλλαγής:*
Please enter a number from 0 to 100000000.
Please enter a number from 0 to 100000000.
Προσωπικά στοιχεία*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Γιατί να επιλέξω την REMAX ΚΑΝΑΒΟΣ

 • Βρες πιστοποιημένα ακίνητα

  Όλα μας τα ακίνητα είναι ελεγμένα από τον πιστοποιημένο μηχανικό μας. Έχουμε συγκεντρώσει τα έγγραφα τους & γνωρίζουμε την κατάσταση τους, μειώνοντας την πιθανότητα δυσάρεστων εκπλήξεων.

 • Δες το ακίνητο που σε ενδιαφέρει στο κινητό σου

  Με εικονική περιήγηση 360°, κατόψεις & βίντεο drone θα είναι σα να έχεις ήδη δει το ακίνητο πριν ακόμα το επισκεφθείς. Διάλεξε την ημερομηνία & ώρα που θα το επισκεφθείς, κάνε προσφορά απευθείας στον ιδιοκτήτη, διαπραγματεύσου την τιμή online και υπόγραψε τα έγγραφα ψηφιακά!

 • Ένας άνθρωπος μας είναι πάντα δίπλα σου

  Από την πρώτη επικοινωνία ως την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ένας εξειδικευμένος σύμβουλός ακινήτων της RE/MAX Canavos θα είναι δίπλα σου σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

 • Απόκτησε πρόσβαση σε δεδομένα της αγοράς

  Με την Remax Κάναβος έχεις πλήρη ενημέρωση για το που κυμαίνονται οι τιμές στη περιοχή που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα σε συμβουλεύει αξιολογώντας την εμπορικότητα της περιοχής.

 • Νομική, τεχνική & συμβολαιογραφική κάλυψη

  Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους δικηγόρους, μηχανικούς & συμβολαιογράφους, διασφαλίζοντας το ταχύτερο κλείσιμο του συμβολαίου. Έτσι, μειώνουμε το συνολικό κόστος για σένα και εγγυόμαστε την έγκυρη μεταγραφή του ακινήτου στο όνομά σου.

 • Ψηφιακή Προέγκριση Δανείου

  Σε συνεργασία με όλες τις τράπεζες, τρέχουμε για εσένα όλη τη διαδικασία για να διασφαλίσουμε ότι θα εγκριθεί το δάνειό σου.

Με την αποκλειστική ανάθεση υπάρχουν τα εξής πλεονεκτήματα

 • Αναλυτική έκθεση αυτοψίας

 • Πρόσβαση σε δεδομένα επί των πωλήσεων

 • Ψηφιοποίηση εγγράφων

 • Εύκολη διαχείριση ραντεβού και προσφορών

 • Διαχειριστείτε τις προσφορές σας μέσω διαδικτύου

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να συνεργαστώ με τη RE/MAX Canavos;

Γιατί στην RE/MAΧ Canavos δεν σου βρίσκουμε απλά το ακίνητο που ονειρεύεσαι, αλλά σου παρέχουμε μια συνολική εμπειρία μέχρι την τελική υπογραφή του συμβολαίου. Πώς;

Παρέχοντάς σου μια εξειδικευμένη ομάδα από δικηγόρους, μηχανικούς και συμβολαιογράφους, που αναλαμβάνει όλη την διαδικασία αγοράς του ακινήτου μέχρι να πάρεις τα κλειδιά στο χέρι, ενώ αναλαμβάνουμε να συντονίσουμε εμείς κάθε τους ενέργεια. Έτσι, εσύ δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, αφού όχι μόνο τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς.

Γιατί η έμπειρη ομάδα μας θα σε συμβουλέψει για την ιδανική επένδυση ακινήτου, αφού γνωρίζουμε τις τρέχουσες και αναδυόμενες τάσεις στην περιοχή της Ξάνθης με την συμβολή της τεχνολογίας και των δεδομένων.

Υπάρχει κάποιος δίπλα μου στην όλη διαδικασία;

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας έχεις δίπλα σου τον προσωπικό σου, εξειδικευμένο σύμβουλο ακινήτων της RE/MAX Canavos. Ο συνεργάτης μας είναι εκεί για να σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό ακίνητο στην τιμή που το θέλεις, να αναλάβει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, να συντονίσει όλες τις νομικές, τεχνικές και συμβολαιογραφικές πράξεις που απαιτούνται, εφόσον το επιλέξεις, και τέλος να σου δώσει συμβόλαιο και κλειδί στο χέρι.

Τι περιλαμβάνει η μεσιτική αμοιβή;

Η Remax Κάναβος αναλαμβάνει να βρει το κατάλληλο ακίνητο για εσάς σύμφωνα με τις επιθυμίες σας

Σύγκριση