Αποτελέσματα αναζήτησης

Επαγγελματικός χώρος 234 τ.μ.

300,000 €

Πλατεία Αντίκα ,
,

Προσθήκη αγαπημένoυ 
Κωδικός ακινήτου: 23401
Τιμή: 300,000 €
Τετραγωνικά (μεικτά): 234 m2
Μπάνιο: 2
Όροφος: Ισόγειο

About this property

Πωλείται σε αποκλειστικότητα από τη RE/MAX ΚΑΝΑΒΟΣ κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης. Το ακίνητο βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πλατείας Αντίκα. Η περιοχή φημίζεται τόσο για τη νυχτερινή της διασκέδαση, όσο και για το γεγονός ότι είναι το σημείο αναφοράς που συνδέει την Παλιά Πόλη της Ξάνθης με τη Νέα.
Το κτίριο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει ένας ισόγειος χώρος περίπου 35τμ, ενώ οι άλλοι δύο όροφοι επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα. Το ακίνητο διαθέτει αυλή, κάτι το οποίο το καθιστά μοναδικό στο είδος του διότι μπορεί ο επενδυτής να εκμεταλλευτεί και το τμήμα της αυλής.

Ξάνθη, Παλιά Πόλη, Κατάστημα Προς Πώληση, 234 τ.μ., Σε οικόπεδο 133 τ.μ., Όροφος: Ισόγειο, 3 Επίπεδο/α, 2 WC, Χαρακτηριστικά: Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Εσωτερική Σκάλα, Χωρίς Κοινόχρηστα, Χωρίς μεσιτική αμοιβή από τον αγοραστή, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Τιμή: 300.000€. Remax Canavos, Τηλ. Επικοινωνίας: 2541083152, email: info@remaxcanavos.gr

Amenities and Features

Μαρία Μαυρίδου

m.mauridou@remaxcanavos.gr

Επικοινωνία