Αποτελέσματα αναζήτησης

Μεζονέτα 96 τ.μ.

29,000 €

Παπανικολή, Ξάνθη, Ελλάδα,
,

Προσθήκη αγαπημένoυ 
Κωδικός ακινήτου: 21249
Τιμή: 29,000 €
Τετραγωνικά (μεικτά): 96 m2
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνιο: 2

About this property

Πωλείται σε αποκλειστικότητα από τη RE/MAX ΚΑΝΑΒΟΣ χωρίς μεσιτική αμοιβή από τον αγοραστή ημιτελές μεζονέτα 3ου ορόφου σε τετραώροφη οικοδομή, πλησίον του κέντρου Ξάνθης καθαρής επιφάνειας 96 τ.μ.
Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο του 3ου ορόφου βρίσκεται ενιαίος ο χώρος καθιστικού – κουζίνας και ένα WC. Στο δεύτερο επίπεδο του 4ου ορόφου είναι τα δύο υπνοδωμάτια με ένα λουτρό.
Η θέα από την ανατολική πλευρά του διαμερίσματος είναι εξαιρετική καθώς δεν υπάρχουν οικοδομές που να την εμποδίζουν. Επίσης, υπάρχει πολύ μεγάλο μπαλκόνι.
Έχει ολοκληρωθεί ο φέρων οργανισμός, καθώς και οι εξωτερικές πληρώσεις και τα εσωτερικά χωρίσματα.
Το διαμέρισμα μπορεί να ολοκληρωθεί με την αρχιτεκτονική αισθητική του αγοραστή και με το μικρότερο επιτρεπόμενο κόστος ανάλογα πάντα με τα οικονομικά του περιθώρια.
– Διαμπερές με ανεμπόδιστη θέα
– Κοντά στο κέντρο
– Οικιστική περιοχή

Ξάνθη, Μεζονέτα Προς Πώληση, 96 τ.μ., Κατάσταση: Ημιτελής, Όροφος: 3ος, 2 Επίπεδο/α, 2 Υ/Δ Έτος κατασκευής: 2007, Χαρακτηριστικά: Χωρίς μεσιτική αμοιβή από τον αγοραστή, Ρετιρέ, Προσανατολισμός: Δυτικός, Τιμή: 29.000€. Remax Canavos, Τηλ. Επικοινωνίας: 2541083152, email: info@remaxcanavos.gr

Amenities and Features

Μαρία Μαυρίδου

m.mauridou@remaxcanavos.gr

Επικοινωνία