Αποτελέσματα αναζήτησης

Μονοκατοικία 3Υ/Δ

70,000 €

Εκτενεπόλ, Ξάνθη, Ελλάδα,
,

Προσθήκη αγαπημένoυ 
Κωδικός ακινήτου: 22741
Τιμή: 70,000 €
Τετραγωνικά (καθαρά): 105 m2
Υπνοδωμάτια: 3
Μπάνιο: 1

About this property

Πωλείται σε αποκλειστικότητα από την RE/MAX ΚΑΝΑΒΟΣ και χωρίς μεσιτική αμοιβή από τον αγοραστή, διώροφη μονοκατοικία στην περιοχή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ στην Ξάνθη.
Το ακίνητο χωροθετείται σε οικόπεδο 245 τ.μ. και αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο αναπτύσσεται στο ξεχωριστό χώρο κουζίνας, ξεχωριστό χώρο σαλονιού και ένα μικρό WC. Το δεύτερο επίπεδο μέσω ξύλινης σκάλας, αναπτύσσεται σε τρία υπνοδωμάτια και χωλ που οδηγεί στο κυρίως λουτρό. Η κατοικία είναι διαμπερής, διαθέτει αυλή και στο βόρειο τμήμα του οικοπέδου και στο νότιο, όπου η πρόσβαση γίνεται από ξεχωριστές εισόδους. Υπάρχει εγκατάσταση θέρμανσης με λέβητα υγραερίου.
– Ήσυχη περιοχή
– Δίπλα σε σχολεία
– Ιδανική κατοικία για οικογένειες

Ξάνθη, Εκτενοπόλ, Μονοκατοικία Προς Πώληση, 105 τ.μ., Σε οικόπεδο 245 τ.μ., Όροφος: Ισόγειο, 2 Επίπεδο/α, 3 Υ/Δ 1 Μπάνιο/α, 1 WC, Θέρμανση: Αυτόνομη Υγραέριο, Έτος κατασκευής: 1985, Δάπεδα: Πατώματα + Πλακάκια, Kουφώματα: Αλουμινίου, Χαρακτηριστικά: Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Χωρίς μεσιτική αμοιβή από τον αγοραστή, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Γήπεδο, Κήπος, Προσανατολισμός: Βορινός, Τιμή: 70.000€. Remax Canavos, Τηλ. Επικοινωνίας: 2541083152, email: info@remaxcanavos.gr

Amenities and Features

Μαρία Μαυρίδου

m.mauridou@remaxcanavos.gr

Επικοινωνία